Velkommen til familien Rahmqvist

I personlig salg kreves selvstendighet og disiplin. Er du klar for å gi det som kreves, gjør vi alt for at du skal lykkes.

Ledige stillinger

Vil du også jobbe hos oss? Her vil du ikke bare utvikles som selger, men også få sjansen til å bli en spesialist som med sin kunnskap kan hjelpe andre med å få en bedre arbeidsdag. Jo mer du kan om ditt område og dine produkter, desto bedre kan du hjelpe kunden. På grunn av dette har vi valgt å dele opp vår bedrift i flere ulike varemerker spesialiserte på akkurat sitt område, og med sine egne spesialiserte representanter. Mer om våre varemerker kan du lese om her.

Livet som selger

"Jeg har prøvd ulike yrker, og underveis har jeg funnet ut at jeg liker godt å jobbe med mennesker. I tillegg setter jeg pris på å kunne videreutvikle meg, og dette får jeg gjort som selger i Rahmqvist. Jobben er spennende og krevende, noe som gjør at jeg vokser både på det profesjonelle plan og som privatperson. 
I tillegg har bedriften sunne verdier som jeg deler. Rahmqvist er en bedrift med mye integritet, et trygt arbeidsmiljø og god takhøyde. Skal jeg lykkes, er det opp til meg selv, for det kreves både psykisk styrke, en vilje av stål og et sterkt målfokus. Velkommen til fremtiden!"

Hos oss handler salg mer om rådgivning. For å få kundens oppmerksomhet og tillit kreves ikke bare kunnskap, men også et naturlig talent for service og relasjonsbygging.

Et stort engasjement og evnen til å jobbe selvstendig er også viktig i denne jobben.

Som selger har du også en meget viktig rolle i vår produktutvikling.

Din feedback fra kundenes virkelighet er avgjørende for at vi skal kunne utvikle unike konsepter.

De første månedene blir tøffe, men vi støtter deg 100%. Du får din egen Coach, en unik salgsutdannelse på Rahmqvist College og support fra vårt salgsteam i tillegg til de arbeidsrelaterte verktøy som kreves. Det viktigste av alt, er kanskje at du får arbeide med unike produkt- og tjenestekonsepter som er av høyeste kvalitet og klasse.

Deretter er det opp til deg å utvikle dine talenter innen personlig salg, samt hjelpe våre kunder med å skape en bedre arbeidsdag.

Vi har ca. 250 framgangsrike selgere, så vi vet at vårt konsept fungerer.

 

 

Å lede og å bli ledet

”På Rahmqvist er det viktig at du våger å være deg selv – våre produkter er unike, og det er også våre medarbeidere.
Selv begynte jeg som selger i Rahmqvist i 1999, og er i dag Business Group Manager, med ansvar for Norden og for å starte opp virksomheten i resten av Europa. ”Reisen” har vært fantastisk, og den støtten jeg fikk når jeg begynte, gir jeg nå til andre som f.eks. til Ørjan, som begynte i 2014. Ørjan kom fra industrien, og hadde ingen erfaring fra selgeryrket.”

Andre snakker om frihet under ansvar, men hos oss snakker vi om ansvar under frihet. Med dette mener vi at du får et ansvar for å nå de mål som du og din leder setter opp, men også frihet når det kommer til hvordan du vil nå dem – hvordan du vil legge opp din arbeidsdag, og hvordan du vil utvikle ditt distrikt og dine kunderelasjoner.

Vår erfaring er at tillit skaper motivasjon, engasjement og kreativitet.

I løpet av de første tre månedene, vil din Coach være sammen med deg en dag pr. uke, og dere vil ha daglig telefonkontakt. Dette gjør at du får en unik, nær og personlig ledelse. Din Coach vil hjelpe deg med utvikling og motivasjon, slik at du blir en spesialist med kunnskap og trygghet, noe som gjør det lettere for deg å oppsøke nye kunder med rak rygg.

Med de rette personlige egenskapene samt riktig innstilling, gir vi deg muligheten til å utvikle deg til leder, og selv kunne coache en ny selger. Da får du også sjansen til å ta neste steg i Rahmqvist College. Har du viljen, ligger veien åpen for deg – selger, salgsleder, teamleder eller salgssjef, det er opp til deg.

HA EN FIN ARBEIDSDAG!

Vi mener det er viktig å bruke sunn fornuft, ha sunne verdier og å ta ansvar og vise omtanke både til miljøet og hverandre.

En holdning vi håper du deler.

Vi vil at du skal trives, utvikles og ha det bra

Vi ser og hører deg, og vi oppmuntrer deg videre mot nye mål. For oss betyr dette blant annet at vi aktivt jobber for en direkte og ærlig kommunikasjon, hvor vi er åpne for nye innflytelser, tanker og idéer.

 For å beholde en sunn balanse mellom privatliv og arbeidsliv, satser vi mye på helsefremmende aktiviteter som får deg og alle oss andre i Rahmqvist til å føle seg bra både i kropp og sjel. Vi løper f.eks. Holmenkollstafetten sammen, og ved alle våre konferanser arrangeres det sportslige aktiviteter.

Vi lærer også hverandre å kjenne ved ulike sosiale sammenkomster og felles treff. I tillegg deler vi et felles engasjement til et barnehjem i Sør-Afrika for å gi hjemløse barn en trygg plass å vokse opp på.

Det er viktig at vi finner en balanse i vår tilværelse, og at vi tar vare på oss selv. Dette gjør oppgavene lettere å løse. Bedriftens størrelse gjør at vi er en trygg arbeidsplass med økonomisk stabilitet. Leter du etter variasjon i ditt arbeidsliv, en trygg arbeidsplass med sunne verdier og mange muligheter, vil du trives hos oss.

Rahmqvist College – vår egen skole

"Grunnsteinen i en god karriere, er gode basiskunnskaper. Når det gjelder salg, er det akkurat hva du får på Rahmqvist College. På skolen ønsker jeg å formidle at salg er enkelt. Behersker du planlegging, førsteinntrykk, produktdemonstrajon, avslutning og ordre, vil du få en god karriere som selger i Rahmqvist-gruppen."

Vi brenner for både salg og utvikling, og tilbyr en egen skole for våre medarbeidere. Alle våre selgere gjennomfører vår gunnutdannelse på Rahmqvist College, hvor vi fokuserer på personlig utvikling samt økt forståelse for, og kunnskap om vår forretningsidé, filosofi og virksomhet.

Den praktiske delen, går som en rød tråd gjennom utdanningen. Alle våre forelesere er daglig ute i feltet og selger, og de har lang erfaring og stor kunnskap som de ønsker å dele med deg.

Slik oppmuntrer vi og heier på hverandre

Motivasjon er ekstremt viktig for oss. Derfor må vi vise det når noen gjør en god jobb, ved f.eks. å fortelle vedkommende dette. Selvfølgelig hjelper vi også til om noen skulle ha behov for støtte.

Vi vet at dette er ekstra viktig for våre selgere. Vi vet også at selgere ofte er konkurranselystne personer. Dette gjør at våre konferanser settes veldig pris på, ikke bare for premieringene, men også for den oppmerksomheten man får i et sosialt samvær med kolleger som forstår hva som kreves for å nå hele veien.  
Hvert tredje år arrangerer vi Sales Award på Europa-nivå. Årene imellom holdes på nasjonalt nivå.

Sales Award er vår egen ”Oscargalla”, hvor vi anerkjenner og hyller våre fremgangsrike medarbeidere. Foruten dette har vi konferanser og reiser der vi møter leverandører og sammen skaper felles opplevelser som inspirerer videre i hverdagen.

 

Vi tar vårt ansvar for miljøet og mennesket

Langsiktig beskjeftigelse handler om sunn fornuft. Det handler om å drive og utvikle en lønnsom bedrift samtidig som man verner om framtiden. Vanskeligere enn dette er det ikke. Derfor var vi den første bedriften som ble sertifisert for både kvalitet og miljø iht. ISO9001 og ISO14001 allerede i 1996.

Målet er å styre og utvikle våre arbeidsprosesser og produkter slik at de skaper fornøyde kunder, medarbeidere som trives og god lønnsomhet, samtidig som vi belaster miljøet minst mulig. Les mer om dette her.

Vi er også stolte av barnehjemmet ”Rahmqvist Foundation Centre” som vi driver i Sør-Afrika. Dette ble grunnlagt av Leif Rahmqvist med bakgrunn i barnas situasjon i den nærliggende byen Alldays. På barnehjemmet får hjemløse barn en trygg plass å vokse opp på, med tak over hodet, næringsrik mat, rent drikkevann og utdanning med bøker, leksehjelp og skoleuniformer.

Mapungubwe Game Reserve – vår egen oase hvor vi får kraft og energi!

”Da jeg besøkte Mapungubwe Game Reserve, gikk jeg opp alle de små trappene til det lille huset oppe på Breakfast Point, hvor man f.eks. kan overnatte eller spise frokost. Utsikten er magisk, og man ser nesten hele Botswana. Nedenfor snor elven Limpopo seg, hvor kokodillene svømmer rundt. Man får liksom et annet perspektiv på tilværelsen. En indre ro.”  

Mapungubwe er vårt konferanseanlegg i det nordlige Sør-Afrika. Her tilbyr vi inspirasjon og motivasjon ved at gjestene får oppleve den afrikanske villmarken på en måte som ikke kan gjenskapes noen andre steder. Hit reiser vi iblant på konferanser for å feire de som har lykkes, lade batteriene, planlegge framover og for å inspireres av det unike miljøet.